“La felicitat no és fer el que un vol, si no estimar el que fas”
Trini Lloro Directora y Agent

Som una empresa dedicada a la representació d’actors i espectacles. El nostre objectiu, des dels nostres inicis al 1992, ha estat aconseguir l’actor o actriu que s’ajusti al personatge per a cada projecte: Llargmetratge, sèrie de tv, videoclip, spot publicitari, teatre o esdeveniments. Importants productores, directors, directors de càsting, realitzadors, marques, agències de publicitat i professionals del sector compten amb nosaltres per la realització dels seus projectes.


Realitzem un rigorós procés de selecció d’actors i actrius mitjançant una entrevista personalitzada on profunditzem en les seves qualitats professionals per després poder canalitzar a cadascun d’ells en els projectes als que s’ajusten. Disposem d’una selecta cartera d’actors, actrius i artistes de totes les disciplines.


Tots els artistes que representem tenen una cosa en comú: la capacitat d’emocionar interpretant i alguna cosa que els fa diferents, que els fa ser únics: ser ells mateixos amb el seu bagatge, les seves experiències, les seves aptituds, els seus coneixements, la seva trajectòria professional i el seu creixement personal.

008 és l’empresa on tot professional té el seu espai.